MISAN SRL ONESTI BACAUMISAN situata in Onesti jud. Bacau, a fost infiintata in anul 1992, ca societate cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc cu activitatea de bază, turnarea metalelor neferoase in special aluminiu, piese injectate sau vulcanizate din materiale termoplastice si elastomeri termoplastici pentru industrie, piese din mase plastice injectate.

Alaturam acestora o gama larga de alte piese, forme si constructii in functie de cerintele fiecarui client in parte.

MISAN si-a perfectionat serviciile prin folosirea sculelor performante in ateliere corespunzatoare si cu ajutorul unui personal experimentat.

Tot datorita standardelor inalte la care societatea noastra lucreaza este capabila de a prelua orice tip de comanda in domeniu.

Dovada o reprezinta contracte de lunga durata cu importante firme nu doar la nivel national ci si cu alti clienti, la nivel European. Mai exact, avem clienti in tari ca Franta,Germania,Italia etc.

Unul din cele mai mari teluri ale companiei a fost si va ramane mereu, acela de a veni pe piata cu produse calitative si cu preturi avantajoase. Deasemenea, pe langa preturile avantajoase incercam mereu sa descoperim noi metode de a face produsele noastre cat mai durabile.

Per ansamblu, societata noastra produce:

-repere pentru autoturisme DACIA-RENAULT,VOLVO,RABA, SAVIEM, TRACTOR

-accesorii auto

-accesorii pentru mobilier

-accesorii pentru instalatii termo-sanitare

-diverse

Pe langa toate acestea, firma MISAN ofera potentialilor clienti o gama variata de servicii. Dintre aceste amintim de proiectarea si executarea matritelor pentru produse cat de faptul ca la MISAN clientul poate veni cu propria matrita iar noi putem turna/injecta reperele cu ajutorul acesteia.

Scopurile MISAN sunt diverse si bineinteles in avantajul clientului.

Societatea noastra ofera tuturor clientilor sai:

Produse care satisfac toate cerintele

Un raport foarte bun calitate-pret

O gama diversa de produse

Personal calificat si nu in ultimul rand

Flexibilitate in onorarea comenzilor.