turnatorie aluminiu

TURNATORIE ALUMINIU

Firma noastra executa atat turnare gravitationala cat si turnare cu miez de nisip, proces ce permite realizarea reperelor de complexitate ridicata. MISAN realizeaza produsele in functie de cerintele si necesitatile partenerilor incepand cu proiectarea si continuand cu procesul de confectionare a sculelor si bineinteles cu realizarea produsului finit. Deasemenea, produsul finit este verificat din punct de vedere al calitatii in functie de cerintele  clientului.

Experienta dobandita pe parcursul anilor alaturi de tehnologia completa si masina de turmat orizontal ne permit sa executam si turnarea sub presiune a aluminiului. Tot cu ajutorul tehnologiei proprii, firma noastra garanteaza piese perfect sanatoase cu grad avansat de finete a suprafetelor.

Un fapt important poate fi si acela ca reperele pot fi mereu prelucrate in functie de cerintele clientului. MISAN este mereu preocupat de modernizarea tehnologiei in domeniul turnarii de metale neferoase. Aceasta preocupare vine din dorinta de a satisface mereu fiecare client in parte si de a pune la dispozitie produse la cele mai mici preturi.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat ca MISAN este compania ce a dezvoltat sectorul proiectarii si executiei matritelor de turnare sub presiune.

 

Va rugam sa ne contactati pentru a vedea in ce masura va putem fi de folos dumneavoastra sau firmei pentru care lucrati.