injectie mase plastice

INJECTIE MASE PLASTICE

MISAN are ca una din activitatile principale, producerea de mase plastice prin injectie. Deasemenea, la momentul prezent, societatea noastra pune la dispozitia clientilor mai multe produse si accesorii dintre care amintim de:

-accesorii pentru mobilierul din lemn

-piese si accesorii auto

-accesorii pentru instalatii termo-sanitare

-accesorii pentru constructii

-accesorii pentru tamplarie PVC cu geam termopan

Tot in domeniul maselor plastice, MISAN ofera si o gama diversificata de servicii. Totusi, doua din cele mai evidente astfel de servicii sunt proiectarea si executia matritelor cat si injectia maselor plastie cu matrita clientului sau cu matrita executata de MISAN.

Atelierul de injectie mase plastice pe care MISAN il detine, are in dotare masini de injectie performate, masini de ultima generatie care pot injecta diverse repere de plastic.

Nu in ultimul rand, MISAN detine si un atelier propriu, atelier in care clientii nostri au posibilitatea de a-si proiecta si executa matritele de care au nevoie. Prin sculele performante pe care le folosim, oferim astfel clientilor nostri un proces tehnologic complet.

Va rugam sa ne contactati pentru a vedea in ce masura va putem fi de folos dumneavoastra sau firmei pentru care lucrati.