prelucrari mecanice

Prelucrari Mecanice Prin Aschiere

Pentru ca in ultimii ani operativitatea si calitatea atat a serviciilor, cat si a materialelor a inceput sa lase de dorit in cam orice domeniu, tot mai putini clienti aleg sa apeleze chiar si la putinele firme serioase ramase pe piata.

Nu este insa si cazul firmei noastre, care si-a fixat ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor clientilor, dand dovada de o preocupare permanenta in ceea ce priveste atingerea scopului propus. De la consultanta tehnica, la prelucrari mecanice prin aschiere de tip frezare, filetare, strunjire, debitare, gaurire, rectificare toate acestea aplicate atat pe masini clasice cat si pe masini CNC. Toate acestea fiind realizate dupa documentatia si modelul beneficiarului.

Reperele de serie mica sau mijlocie pot fi de asemenea efectuate in aceleasi conditii, sau putem realiza chiar modele unicat, in conditiile in care dispuneti de un desen tehnic, sau un model. Atelierul este dotat cu utilaje ce pot asigura cu usurinta o productie de serie mica si mijlocie, din materiale metalice, dar si plastice, iar datorita faptului ca personalul este unul profesionist, cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, prelucrarile complexe nu vor reprezenta o problema. Pentru o buna precizie, dar si pentru pastrarea standardelor de calitate ale suprafetelor prelucrate, utilizam cele mai bune scule si verificatoare.

De asemenea, datorita unor dotari superioare, a variatiei de masini si utilitati, a performantelor obtinute in executia de prelucrari mecanice prin aschiere, compania noastra  dispune totodata de un raport foarte bun  pret/calitate. In cazul in care sunteti interesat de un pret estimativ, puteti aduce la sediul firmei sau sa trimite-ti prin e-mail sau fax desenul de executie,numarul de bucati necesare si in cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi mai multe detalii.

Firma MISAN , are ca produse principale: matrite de injectie mase plastice, matrite de termoformare mase plastice,matrite de termoformare-vulcanizare cauciuc, matrite de turnare sub presiune de tip TSP, precum si de cochilii de turnare gravitationala. Asistenta si serviciile CAM/CAD a clientilor si colaboratorilor poate fi facuta la cerere cu toata increderea.

Beneficiarii acestor optiuni sunt firme de talie mondiala si nu numai, dispunem de asemenea de o buna colaborare si cu firme din tari ca Germania, Italia si bineinteles Romania, tari care pana in prezent s-au bucurat de cea mai buna calitate a serviciilor noastre.

Va rugam sa ne contactati pentru a vedea in ce masura va putem fi de folos dumneavoastra sau firmei pentru care lucrati.