Termoformare Cauciuc

TERMOFORMARE CAUCIUC

MISAN produce o gama variata de flexiblocuri, cunoscute mai ales sub denumirea de bucse flexibile, articulatii elastice din cauciuc si nu in ultimul rand, tampoane si bucse din cauciuc, cu sau fara armaturi metalice.

Avand in vedere cererile pietei, MISAN a incercat totdeauna sa fie o companie flexibila, o companie care sa aduca un plus pe piata prin diversitatea produselor, adaptare la schimbari si preturi competitive.

Bucsele flexibile, numite si flexiblocuri sunt articolele care asigura legatura elastica intre anumite repere ori subansamble ale unui autoturism sau ale unei autilitare de greutate redusa. Aceste bucse sunt in mare parte din cauciuc natural si sunt armate cu bucse metalice. In general, scopul bucselor este de reducere a zgomotului, a vibratiilor, a frecarii sau a jocului. In ceea ce priveste alcatuirea flexiblocurilor, acestea sunt realizate din doua armaturi metalice, concentrice, legatura dintre acestea fiind facuta de cauciucul vulcanizat.

Deasemenea, flexiblocurile sunt considerate bucse ingenioase avand in vedere faptul ca prin constructia lor si prin prisma materialelor cu care sunt construite, sunt rezistente in fata efectelor abraziv-corozive ale mediului inconjurator.

Cu toate aceste, bucsele flexibile nu sunt chiar imbatabile.

Factori cum ar fi:

Cat si atmosfera agresiva si mediul agresiv cum ar fi uleiul sau petrolul, sunt considerate conditii anormale de functionare. Totusi, flexiblocurile pot fi utilizate si la temperaturi de peste 70 grade celsius. In aceasta situatie insa, la realizarea bucselor flexibile trebuie sa se foloseasca anumiti elastomeri.

MISAN mai produce si bucse/tampoane din cauciuc cu sau fara armaturi metalice.

Aceste bucse/tampoane sunt realizate din metal si cauciuc iar rolul lor principal este acela de preluare a vibratiilor si socurilor. Pe langa aceasta, tampoanele de cauciuc cu armaturi metalice, sunt realizate si pentru a prelua fortele de compresiune sau intindere din ansamblul din care fac parte.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, mecanice si fizice, al formei si dimensiunilor cat si al conditiilor privind executia, bucsele si tampoanele din cauciuc se aseamana in mare parte cu flexiblocurile.

Va rugam sa ne contactati pentru a vedea in ce masura va putem fi de folos dumneavoastra sau firmei pentru care lucrati.